Selecteer een pagina

Informatie Workshop

In mijn landschapsfoto’s ben ik altijd opzoek naar een drietal componenten; balans, diepte en licht. Deze zaken zorgen er samen voor dat je als het ware het landschap wordt ingezogen. Ben jij ook gefascineerd door het mooie landschap om ons heen en het schitterende licht waar Nederland bekend om staat? Wil je jouw landschapsfotografie naar een hoger niveau tillen?

Tijdens de Basisworkshop Landschapsfotografie neem ik jullie mee in mijn Wereld van de Landschapsfotografie. In een groep van maximaal 10 personen gaan we aan de slag met alle facetten die nodig zijn om een mooie foto van het landschap te kunnen maken. Naast de theorie gaan we ook in het veld aan de slag. Het Noord Aa kent een aantal prachtige locaties, waar je de theorie direct in de praktijk kunt brengen!

Bedenk wel dat deze cursus is bedoelt om je handvatten mee te geven wanneer je de volgende keer zelf op pad gaat. Verwacht dus niet direct met een mooie foto naar huis te gaan!

Boerderij in ochtend mist gelegen aan het Noord Aa in Zoetermeer.

Tijdstip
– Datum: 17 JULI 2019
– Kosten: € 95,- inclusief BTW per persoon.
– Tijdstip: 10.00 uur tot 15.30 uur
– Locatie:  Het Noord Aa, Restaurant Aa-Zicht, Strand 1, 2725 KA Zoetermeer

Programma
– korte kennismaking
– Theorie (binnen) over belichting, compositie, techniek, apparatuur, locatiekeuze, planning.
– Lunch
– Zelf aan de slag

Wat is inbegrepen?
– Koffie/thee bij aanvang
– Lunch
– Naslagwerk

Wat heb je nodig?
– Je eigen fotoapparatuur (een spiegelreflex of compact camera)
– Statief
– Draadontspanner (indien je deze hebt is dit een pluspunt)
– Weerbestendige kleding
– Evt. grijs- en grijs verloop filters
– Laarzen, goede wandelschoenen

Het Noord Aa tijdens een prachtige ochtend.

Voor wie is deze workshop geschikt?
De Basisworkshop landschapsfotografie is bedoeld voor de beginnende en gemiddelde fotograaf die de basiskennis van de landschapsfotografie zich eigen wilt maken. Spiegelreflex of compactcamera, deze workshop is voor iedereen geschikt.

Aanmelden voor de workshop
Voor het reserveren voor de workshop kun je gebruik maken van het contactformulier. Na het reserveren ontvang je per e-mail een bevestiging van de deelname met daarin alle informatie. Mocht je verder vragen of individuele wensen hebben, neem dan contact met mij op. Op deze workshop zijn de ‘Algemene voorwaarden workshop Eelco de Jong Photography‘ van toepassing.Een steiger gelegen aan het Noord Aa.